Over ons

Overdag of ’s avonds, in het huidige huis of alvast in het nieuwe onze verkopers komen waar en wanneer klanten maar willen. De één vindt het fijn om alvast in een nieuwbouwhuis af te spreken, terwijl er geklust wordt, de ander vraagt of we langs kunnen komen als de kinderen op bed liggen. Flexibiliteit en service wat voor ons gewoon is.

Met een bus vol stalen ‘vloeren en raambekleding aan huis’ verkopen. Bij Home Vloeren geloven we erin dat je het beste keuzes kunt maken in de omgeving waar je woont of gaat wonen, daar moet het product namelijk komen! Daarom gaan we bij de mensen thuis langs met een bus vol stalen en planken. Na een oriënterend gesprek weten we vaak al snel welke stijl mensen zoeken. We kijken alle stalen door en wanneer mensen van een staal meer willen zien, halen we wat planken uit de bus. Mensen kunnen dan de stalen op de vloer, naast hun keuken of tegen hun meubels houden. Het gaat veel meer leven, je ziet direct of het ‘wat is’ of niet.” Bijkomend voordeel is dat onze adviseurs direct passend advies kunnen geven, kunnen inmeten en de ondervloer kunnen bekijken – om zo te bepalen of er bijvoorbeeld nog geëgaliseerd moet worden. “we kunnen dus direct een complete prijs geven, zonder nog allerlei ‘haakjes’ die mensen normaal gesproken thuis nog moeten checken.”

Waar wij voor staan

Kwaliteit en service. Wij regelen alles voor u: van advies welke vloer het beste bij uw wensen past tot en met het leggen van de vloeren. Doordat wij bij u aan huis komen, hoeven we geen showroomkosten te maken. En dat voordeel ziet u terug in de aanbieding voor uw vloer!

IN 3 STAPPEN EEN NIEUWE VLOER

Wij zijn de meest flexibele vloerenspecialist van Nederland! Onze kracht: wij komen naar u toe. Zo weet u precies hoe het gaat worden. Een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Afspraak maken