fbpx
Loading...
Over ons2019-07-03T11:44:41+01:00

Over ons

Overdag of ’s avonds, in het huidige huis of alvast in het nieuwe onze verkopers komen waar en wanneer klanten maar willen. De één vindt het fijn om alvast in een nieuwbouwhuis af te spreken, terwijl er geklust wordt, de ander vraagt of we langs kunnen komen als de kinderen op bed liggen. Flexibiliteit en service wat voor ons gewoon is.

Met een bus vol stalen ‘vloeren en raambekleding aan huis’ verkopen. Bij Home Vloeren geloven we erin dat je het beste keuzes kunt maken in de omgeving waar je woont of gaat wonen, daar moet het product namelijk komen! Daarom gaan we bij de mensen thuis langs met een bus vol stalen en planken. Na een oriënterend gesprek weten we vaak al snel welke stijl mensen zoeken. We kijken alle stalen door en wanneer mensen van een staal meer willen zien, halen we wat planken uit de bus. Mensen kunnen dan de stalen op de vloer, naast hun keuken of tegen hun meubels houden. Het gaat veel meer leven, je ziet direct of het ‘wat is’ of niet.” Bijkomend voordeel is dat onze adviseurs direct passend advies kunnen geven, kunnen inmeten en de ondervloer kunnen bekijken – om zo te bepalen of er bijvoorbeeld nog geëgaliseerd moet worden. “we kunnen dus direct een complete prijs geven, zonder nog allerlei ‘haakjes’ die mensen normaal gesproken thuis nog moeten checken.”

Waar wij voor staan

Kwaliteit en service. Wij regelen alles voor u: van advies welke vloer het beste bij uw wensen past tot en met het leggen van de vloeren. Doordat wij bij u aan huis komen, hoeven we geen showroomkosten te maken. En dat voordeel ziet u terug in de aanbieding voor uw vloer!

IN 3 STAPPEN EEN NIEUWE VLOER

Wij zijn de meest flexibele vloerenspecialist van Nederland! Onze kracht: wij komen naar u toe. Zo weet u precies hoe het gaat worden. Een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Homevloeren in 1 minuut

Homevloeren verkoopt, levert en installeert diverse soorten vloeren en raambekledingen. Dit doen wij niet op de traditionele manier met een showroom, wij brengen de showroom bij u thuis! Met een bus vol met stalen, kunt u de stalen direct bij uw meubels en keuken matchen. Zo ziet u gelijk of dat het resultaat krijgt dat u wenst. Doordat wij geen showroom hebben hoeft u minder te betalen!

Vaak gestelde vragen over ons concept

Op welke termijn kan ik een afspraak maken?2018-12-18T18:41:36+01:00

Dit kan zo ver vooruit als u schikt. Maar schroom niet, wij komen ook gerust volgende week even langs!

Op welke termijn wordt mijn vloer geleverd?2019-03-28T11:36:47+01:00

De levering en installatie van uw vloer word altijd in overleg afgestemd. Over het algemeen loopt onze installatieplanning zo’n 6 weken vooruit, uiteraard hebben wij altijd ruimte om een urgente klus in te plannen

Wat gebeurt er tijdens een afspraak?2019-03-28T12:20:03+01:00

Wij komen bij u langs, makkelijk, want wij hebben alle stalen bij ons. Doordat wij gelijk in de ruimte zijn waar de vloer moet komen kunnen we gelijk inmeten en kunnen we met u meedenken voor de meest geschikte oplossingen op vloer en raamdecoratie gebied

Kan ik ook ‘s avonds een afspraak maken?2019-03-28T11:43:12+01:00

Ja dit kan zeker, vermeld dit bij de opmerkingen op het afspraakformulier.

Hoelang duurt zo’n afspraak ongeveer?2018-12-18T18:37:17+01:00

Een afspraak duurt ongeveer 1,5 uur.

Is een afspraak gratis?2018-12-18T18:32:28+01:00

Ja, een afspraak is geheel gratis!

Is een afspraak vrijblijvend?2018-12-18T18:32:00+01:00

Ja, een afspraak is geheel vrijblijvend!

Waar staat HomeVloeren voor?

Over HomeVloeren

Houten vloeren, een lust voor het oog een meerwaarde voor u woning! Home Vloeren is gespecialiseerd in alle soorten houten vloeren; van tapis tot massief, van geolied tot lak en van gerookt tot gebrand. Alle soorten houten vloeren vind u in ons assortiment wat we graag bij u thuis komen laten zien. Naast houten vloeren vind u in ons assortiment ook PVC en laminaatvloeren en leveren we ook trapbekleding en raamdecoratie. U wilt lang genieten van uw vloer. Daarom hanteren we een hoog kwaliteitsniveau: voor onze producten, maar ook voor het leggen van uw vloeren. Wij werken exclusief met vakmensen, zodat u langdurig woonplezier heeft!

Onze adviseurs komen graag bij u langs met onze unieke formule!

Sfeerimpressie