Maak kennis met onze unieke werkwijze!

Vraag direct uw afspraak aan

Maak direct
een afspraak!

Parket vloeren

Onze houten vloerdelen bestaan uit een berken multiplex onderlaag en een eikenhouten toplaag. De robuuste multiplex drager zorgt ervoor dat de vloer praktisch niet onderhevig is aan natuurlijke werking. Mede daardoor kunt u uw houten vloer goed combineren met vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende uitvoeringen: onbehandeld of volledig behandeld, van smalle tot brede planken en van visgraat tot en met Hongaarse punt patronen met verschillende behandelingen. Uiteraard is er een ruime keuze uit verschillende kleuren. Wilt u liever zelf uw unieke vloer ontwerpen? Met onze specials kunt u volledig uw eigen houten vloer samenstellen.

BEKIJK ONZE PARKETVLOEREN

ONZE SERVICE

Kwaliteit en service. Wij regelen alles voor u: van advies welke vloer het beste bij uw wensen past tot en met het leggen van de vloeren. Doordat wij bij u aan huis komen, hoeven we geen showroomkosten te maken. En dat voordeel ziet u terug in de aanbieding voor uw vloer!

WAT IS
PARKET?

Hout is een natuurproduct en heeft daardoor een natuurlijke warme uitstraling. Elke boom is verschillend zodat uw vloer tot leven komt met subtiele kleurverschillen en een pallet van noesten en nerven waardoor elke vloer uniek is. Voor elke uitstraling, van heel rustig tot robuust, word de juiste delen gesorteerd om uw vloer samen te kunnen stellen.